Kattints Kattints

All-on-4 implantátum Magyarországon | KG Dental Fogászat

HU EN DE

All-on-4 Magyarország

Az All on 4 fogimplantátum segítségével nem csupán búcsút inthet a rosszul illeszkedő fogsoroknak, hanem visszaadja Önnek a teljes és magabiztos mosoly érzését.
All-on-4 Magyarország | KG Dental Fogászat Mindenki számára ismerős lehet az az érzés, amikor a fogak nem illeszkednek tökéletesen, vagy a fogsor kényelmetlenséget okoz. A KG Dental most bemutatja Önnek az All-on-4 fogimplantátum eljárást, amely nem csupán megoldást kínál a rosszul illeszkedő fogsort okozta problémákra, de a szájban lévő fogakat természetes fogaihoz hasonlóan érezheti. Felejtse el az aggódást néhány hiányzó fog miatt, és ismerje meg, hogyan válhat a mosolya újra teljessé és magabiztossá ezzel az innovatív fogorvosi megoldással.
Időpontkérés

All-on-4 Magyarország egyik közkedvelt fogászatán Mosonmagyaróváron 

Az All on 4 fogimplantátumokkal nem kell aggódnia a pótfogak kiesése miatt. Ezek a fogászati implantátumok biztonságosan rögzítik a fogsorokat, eltérően a kivehető protézisektől. Az így létrejövő fogsort nemcsak kiválóan rögzítettnek érezheti, de az ételrágás, beszélgetés és akár csókolózás során is természetes módon funkcionál. Az All on 4 implantátumok strapabíróak és hosszú élettartamúak, így teljes bizalmat nyújtanak Önnek az élet minden területén, kompromisszumok és aggodalmak nélkül. Az életmódja és mindennapjai zavartalanul folyhatnak ezen innovatív fogorvosi megoldás segítségével.
  • Tartós, biztonságos és természetes megjelenésű fogak az All-on-4 eljárással 

Az All on 4 fogászati implantátumok a tartósság, stabilitás és biztonság jegyében készülnek. Külsőre és tapintásra is olyanok, mint a természetes fogak, ráadásul nem szükséges fogászati ragasztóval bajlódnia, és nem kell őket eltávolítania tisztításhoz vagy éjszakára.
  • Egy fogászati ülés alatt elkészül 

Az eljárás mindössze négy implantátum behelyezésével végezhető el az állcsontba, egyetlen ülésen belül, minimalizálva ezzel a műtéti időt és csökkentve a szorongás és kényelmetlenség lehetőségét.
  • Nincs szükség csontpótlásra 

Az All-on-4 fogászati implantátumok mind kihasználják az állkapocs elülső részének erőteljesebb csontját, így általában elkerülhető a csontátültetés szükségessége – ezáltal kiküszöbölve az invazív, időigényes és költséges beavatkozásokat.

All-on-4 Magyaroszág kedvelt fogászatán elérhető árakon

Az All-on-4 eljárás a fogászati implantátumok hatékony elhelyezésével és kiemelkedő tervezésével teszi lehetővé a teljes fogsort, mindezt elérhető árakon a KG Dentalnál. Az állkapocs elején található sűrűbb és erősebb csontot kihasználva, két ferdén elhelyezett implantátum lehetővé teszi, hogy mindössze négy implantátum támogassa az egész pótfogsort egyetlen híddal. Ez a megoldás rendkívül hatékony, mivel az egész fogsort a legstabilabb csont tartja alátámasztva.
Az eljárás során kezdetben ideiglenes híddal rögzítik a négy implantátumot, így a gyógyulási időszakban nincs szükség pótfogsorra. A gyógyulás után a végleges, állandó híd kerül elhelyezésre, amely akár akrilból vagy porcelánból is készülhet, és természetes megjelenésű, egészséges fogakkal és ínnyel rendelkezik - mindezt díjnyertes fogtechnikusunk készíti el.
Ha az állkapocs felső részén nem elegendő a csontsűrűség, az All-on-4 fogászati implantátumok alkalmazásával még mindig megoldható a probléma. A zigomatikus implantátumok extra hosszúságukkal az arccsontba nyúlnak, így extra stabilitást biztosítanak, még akkor is, ha a csontsűrűség kevésbé optimális.

Milyen feltételekkel jár az all-on-4 Magyarországon?

Az Ön alkalmasságát az All-on-4 fogászati implantátum eljárásra több kulcsfontosságú tényező is befolyásolja. Ezek közé tartozik a csontsűrűség, vagyis az állkapocsban lévő csont mennyisége, ami elengedhetetlen a normál hosszúságú fogászati implantátumok hatékony rögzítéséhez. 
Fontos szempont még a szájhigiénia, beleértve a természetes íny állapotát és gyógyulási képességét. Emellett figyelembe kell venni bármilyen egyéb egészségi állapotot is, amely befolyásolhatja az eljárást; például a gyógyulási képességet befolyásolhatja a dohányzás és az alkoholfogyasztás mértéke is. 
Mindezeket a tényezőket figyelembe véve a KG Dental szakemberei Mosonmagyaróváron készségesen segítenek Önnek eldönteni, hogy az All-on-4 fogászati implantátumok megfelelő választások-e az Ön számára.
Várjuk a jelentkezését első ingyenes konzultációnkra, ahol részletesen megbeszélhetjük az Ön egyedi igényeit és lehetőségeit az All-on-4 kezeléssel kapcsolatosan!
Időpontkérés

Fogászati tippek, tanácsok

Fogászati problémája van? Olvassa el legfrissebb fogászati tanácsainkat fogorvosainktól!

További bejegyzések »
x
Időpontfoglalás