Kattints Kattints

Fogászati klinika Magyarországon | KG Dental

HU EN DE

Fogászati klinika Magyarország

Fogászati klinikát keres Magyarországon? Szeretné tökéletesíteni mosolyát professzionális szakemberekkel elfogadható áron? Ismerje meg a KG Dental Fogászati klinikáját, ahol számunkra Ön az első. 
Ha olyan fogászati klinikát keres Magyarországon, ahol minden fogászati problémájára megoldást találhat megfizethető áron, magas szakmai tudással rendelkező fogorvosokkal, minőségi anyagokkal és garanciával, akkor jelentkezzen be most fogászati rendelőnkbe az alábbi linken: Időpontkérés!
Fogászati klinika Magyarország | KG Dental

Fogászati klinika Magyarországon +20 év tapasztalattal

A KG Dental fogászati klinika Magyarországon az osztrák határ mellett, Mosonmagyaróvár központjában található. Rendelőnk 1991-ben alakult, így már több, mint 20 éve várjuk pácienseinket betegközpontú szemléletünkkel és implantációs központunkkal. Fogászati klinikánk Magyarországon olyan fogorvosokkal dolgozik, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek szakmájuk területén, így Ön bátran ránk bízhatja mosolya egészségét, legyen bármilyen fogászati problémája. 

Fogászati klinika Magyarországon kedvező árakkal

A KG Dental fogászati klinikáján célunk, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk pácienseink számára megfizethető árakon. Nálunk elsődleges, hogy elfogadható árszínvonalon valódi ár-érték arányban kapja meg fogászati kezelését, amelyben szakértelmünk, az általunk használt technológiák és minőségi fogászati anyagaink is benne vannak. Továbbá a KG Dental fogászati klinika Magyarországon a minőségi ellátás mellett, alapos és érthető tájékoztatást nyújt páciensei számára, ezzel minden részletet alaposan tisztázva az adott fogászati kezelés kapcsán. Rendelőnkben ezen túlmenően garanciát és utókezelést egyaránt biztosítunk kezeléseinkre. 

Fogászati klinika Magyarországon több ezer elégedett pácienssel

Rendelőnk és csapatunk rendkívül büszke arra, hogy fogászati klinikánkat Magyarországon a legtöbb esetben olyan páciensek látogatják meg, akik személyes ajánlás útján jönnek el hozzánk. Számunkra ez a legnagyobb dicséret, hiszen, ha egy páciens elégedett, szívből ajánlja hozzátartozói, ismerősei esetén is fogászati klinikánkat. Továbbá eddigi referenciáink is erről tanúskodnak, amelyek előtte-utána fotókon bizonyítják, hogyan adtuk vissza pácienseinknek egészséges és esztétikus mosolyukat. 
Szeretne Ön is elégedett pácienseink közé tartozni? Bármilyen fogászati problémájára megoldást nyújtunk, legyen szó fogfájásról, fogágybetegségről, fogszuvasodásról vagy fogpótlásról! Kérjen időpontot fogászati klinikánkra most: Időpontfoglalás!

Implantáció specialista fogászati klinika Magyarországon 

Fogászati klinikánk Magyarországon az egyik legjobb implantáció specialista a fogászati területén, hiszen több, mint 20 éve végzünk szájsebészeti kezeléseket rendelőnkben, akár fogbeültetésről, csontpótlásról van szó. Rendelőnkben minőségi svájci és német alapanyagokkal dolgozunk, amelyek az implantátumok terén a legjobbak hosszú távon. Fogorvosaink folyamatosan fejlesztik magukat az implantológiában és bővítik ismereteiket annak érdekében, valamint a legmodernebb technikai eszközökkel dolgoznak, hogy pácienseink a lehető legjobb minőségű kezelést kapják. Fogászati klinikánk Magyarországon a fogimplantátumok tervezéséhez 3D technológiát használ, így akár 1 fog pótlásáról, akár egész fogsorról vagy teljes körhíd beültetéséről van szó a KG Dental csapata rendelkezésére áll.  

Fogászati klinika Magyarországon saját laborral és külön kezelőhelyiséggel 

A KG Dental fogászati klinikáján Magyarországon olyan felszereléssel rendelkezik, amely minden igényt kielégít a fogászat területén. Rendelőnkben egyedülállóan található az altatásos eljárásokra használt helyiség, amely általában csak kórházakban található meg. Ebben a helyiségben végezzük el az olyan fogászati kezeléseket, amelyek altatást igényelnek. A műtétek során pedig teljes személyzettel biztosítjuk a kezelések megfelelő menetét, így aneszteziológus és fogászati asszisztens is jelen van ezekben az esetekben. Fogászati klinikánk Magyarországon továbbá saját fogtechnikusi laboratóriummal rendelkezik, így rögtön, helyben készülnek el a pácienseink igényeihez mérten megtervezett fogpótló anyagok.

Fogászati klinika Magyarországon: Miért válasszon minket?

Összefoglalnánk röviden és tömören, hogy mi az, amiért fogászati klinikánk Magyarországon egyedülálló és jó választás lesz az Ön számára:
 • Minőség, precizitás, megbízhatóság
 • 30 fős képzett személyzet áll a betegek szolgálatában
 • Angolul és németül beszélő, barátságos személyzet
 • 2 szájsebész, 5 fogorvos, 7 kezelőszoba
 • Ingyenes állapotmérés, árajánlatok készítése, átvizsgálás
 • Implantológiai eljárások szakemberei
 • Egyedülálló berendezés altatásos eljárásokhoz magánintézményben
 • 3D röntgen, lézer
 • Egyéni ellátás és szolgáltatás európai szinten
 • Kizárólag a legszigorúbb EU szabványoknak megfelelő svájci és német alapanyagokkal és berendezésekkel dolgozunk
 • Utazásszervezés
 • Kedvező árakon garantált szálláslehetőség
 • Fogászati rendelőnk munkáját jelentősen segítő saját fogászati laboratóriumunk, CAD-CAM fogászati technológia
 • garancia


Ha Ön is sikerült meggyőznünk és szeretné ránk bízni mosolya egészségét, akkor ne habozzon, keresse kollégáinkat és kérjen ingyenes konzultációt az alábbi linken: Időpontot foglalok! 
 

Fogászati tippek, tanácsok

Fogászati problémája van? Olvassa el legfrissebb fogászati tanácsainkat fogorvosainktól!

További bejegyzések »
x
Időpontfoglalás