Kattints Kattints

Fogfehérítés | KG Dental Fogászat és Implantációs Központ

HU EN DE
Fogfehérítés KG Dental

Ismerje meg az új ZOOM technológiát

  • a legmodernebb fehérítő gél
  • fejlett lámpás megvilágítással
  • 6% hatóanyag-tartalom (a legszigorúbb EU szabványok szerint)
  • nincs fájdalomérzet sem a kezelés alatt, sem utána
  • hosszan tartó eredmény
  • 4 x 15 perces megvilágítás
  • a kezelés előtt ajánlott a fogkő eltávolítása

Innováció a fogfehérítésben!

A Philips Zoom évek óta a világ vezető fogfehérítő rendszere. A legújabb ZOOM fogfehérítési eljárás megfelel a legszigorúbb uniós előírásoknak, és 6%-os hatóanyagtartalommal rendelkezik. Ez tovább növeli a biztonságot és a fogak védelmét. A korábbi kezelések tapasztalatai alapján elmondható, hogy a korábbi fogfehérítési eljárások (26-33%-os hatóanyagtartalom) során tapasztalt szúró fájdalommal szemben ez teljesen megszűnt. A fogak természetes, fényes, ragyogó ragyogást kapnak.

Hihetetlen eredmények, látványos, gyors változások

Philips Zoom White Speed

A leggyorsabb és legegyszerűbb módja a fogfehérítésnek a fogorvosi rendelőben, ha a Philips ZOOM White Speed lámpát választja. Világszerte már több mint 4 millió elégedett páciens fehérítette fogait a White Speed lámpával. Ez a rendszer annyira megbízható, hogy már számos, esztétikai átalakító showműsorban, televíziós műsorokban is nagy sikerrel alkalmazták.

Hogyan történik a kezelés?

Először az ínyt óvatosan lefedjük egy speciális szigetelőanyaggal, majd a dentálhigiénikus a ZOOM zselét a fogak külső felületére helyezi. A zselé UV-fény hatására aktiválódik, és megszünteti a fog elszíneződését.

A Philips ZOOM rendszer használatakor a foghigiénikus a White Speed fogfehérítő lámpával több mint 40%-kal növeli ezt a hatást – a lámpa nélküli rendszerekhez vagy más lámpák használatához képest. A kezelés során ez a folyamat négyszer ismétlődik meg.
Kérdezze meg fogorvosát, hogy a Philips ZOOM WhiteSpeed eljárás alkalmas-e az Ön fogainak fehérítésére.

Mennyibe kerül a fogfehérítés a KG Dental fogászati klinikán?

A fogfehérítő kezelések jelenleg különösen kedvező áron érhetőek el rendelőnkben, így semmi sem áll a fogai ragyogó fehérségének útjába.

Fogászati tippek, tanácsok

Fogászati problémája van? Olvassa el legfrissebb fogászati tanácsainkat fogorvosainktól!

További bejegyzések »
x
Időpontfoglalás