Kattints Kattints

Fogimplantátum Magyarországon | KG Dental Fogászat

HU EN DE

Fogimplantátum Magyarországon

Pótoltatná fogait? Szeretne élethű és tartós fogpótlást? Válassza a KG Dental fogászatát, ahol fogimplantátumainkkal Magyarországon a kiváló lehetőségeket biztosítjuk mosolya újjávarázsolására. Elmondjuk, hogy miért érdemes minket választania és milyen technológiákat alkalmazunk fogászatunkon az élhető mosoly kialakítására. 

Foghiánnyal küzd? Nem tudja milyen fogpótlási eljárás lenne az Ön számára a legjobb? A KG Dental Fogászatán +30 év tapasztalattal rendelkező fogorvosok dolgoznak, akiknek a szakterülete a fogimplantáció. Minőségi alapanyagokkal, modern technológiákkal dolgozunk fogászatunkon, hogy a fogimplantáció magyarországi rendelőnkben minden páciens igényét kielégítse. Jöjjön el ingyenes konzultációnkra most, kérjen időpontot az alábbi linken: Időpontkérés! 
Fogimplantátum Magyarországon | KG Dental

A legmodernebb fogpótlási eljárás: Fogimplantátum Magyarországon 

Foghiány esetén ma már számos fogpótlási lehetőség rendelkezésünkre áll, azonban a legtartósabb megoldás a fogimplantátum Magyarországon. Az eljárás során egy műgyökér kerül beültetésre az állkapocsba, amelynek köszönhetően a fogpótlás után a beszéd, az étkezés és a mosolygás korlátozások nélkül kerül visszaállításra. A fogimplantátum Magyarországon igen alacsony kockázatú beavatkozások és gyakorlatilag fájdalommentes. A KG Dental Fogászatán garanciális keretek között vállaljuk a fogimplantátumok beültetését az Alpha-Bio és a Nobel Bioker termékcsaláddal. Az Alpha-Bio termékcsalád az egyik leggyakrabban választott fogimplantátum fajta, amely remek ár-érték arányú és pácienseink körében is igen elterjedt. A Nobel Bioker márka azonban a fogimplantátumok csúcskategóriája, amely minőségben a legjobb választás a piacon, így pácienseink számára hosszú távon ezt ajánljuk. 

Fogimplantátum Magyarországon: Milyen előnyei vannak? 

 • A ma elérhető legmodernebb megoldás a hiányzó fogak pótlására
 • Nem okoz allergiás reakciót, mivel a fogimplantátumok titánból készülnek
 • A fogimplantátumok beültetésének aránya 98%-ban sikeres
 • A helyi érzéstelenítésnek köszönhetően az eljárás teljesen fájdalommentes
 • Lehetővé teszi a fogak egyenkénti cseréjét anélkül, hogy az egészséges szomszédos fogakat le kellene csiszolni
 • A fogimplantátum beültetése után Önnek teljesen olyan érzése lesz, mintha az eredeti fogai lennének, így nem csak élethűek lesznek, de funkcionalitásában is ugyanúgy tudja őket használni

Ha Ön is szeretné pótoltatni fogai fogimplantátummal magyarországi rendelőnkben, akkor kérjen időpontot személyes konzultációra és tudjon meg többet az eljárásról és lehetőségeiről: Érdekel a fogimplantáció!

Fogimplantátum Magyarországon a KG Dental Fogászatán

A KG Dental Fogászatán a fogimplantáció a szakterületünk. A fogimplantátum magyarországi rendelőnkben a legjobb szájsebész szakorvosokkal kerül beültetésre, akik több, mint 30 éve szájsebészeti kezeléseket végeznek el, legyen szó csontpótlásról, fogbeültetésről vagy bármilyen fogászati műtéti eljárásról. Fogimplantátumaink tervezésénél 3D tervezői programot használunk, amely segítségével pontos képet kaphatunk a páciens jelenlegi állapotáról és megmutathatjuk, milyen eredmény érhető el a beültetés után. A fogimplantátum beültetés Magyarországon emellett igen kedvező árakon érhető el fogászatunkon úgy, hogy közben a minőséget is szem előtt tartjuk. 

Fogimplantátum Magyarországon teljes utazásszervezéssel 

Tudta? A KG Dental Fogászat a fogimplantátum magyarországi beültetése esetén, amennyiben külföldről érkezik, teljes utazásszervezést is vállal. Fogászatunk szomszédságában található a Hotel Lajta Park****, amely biztosítja a fogászati kezelések utáni zavartalan pihenést pácienseink számára. Továbbá kollégáink reptéri transzfert is szolgáltatnak ingyenesen, amennyiben a bécsi vagy a pozsonyi reptérről érkezne. A fogászati turizmus és a fogimplantátum Magyarországon a szakterületünk, így bízza ránk magát nyugodtan és nyerje velünk vissza mosolyát! 

Ha szeretné Ön is élvezni a fogimplantátumok nyújtotta önfeledt mosolygást, kérjen időpontot mielőbb rendelőnkbe akár teljes fogimplantációra vagy egy fog beültetésére! Időpontfoglalás

Hogyan történik a fogimplantátum beültetése magyarországi rendelőnkben?  

 1. Kérjen konzultációs időpontot ingyenes implantációs tanácsadásra mosonmagyaróvári rendelőnkben az alábbi telefonszámon: +36 96 217 044 vagy online az alábbi form kitöltésével!
 2. Ezután Ön részt vesz egy ingyenes konzultáción implantológiai szakembereinkkel
 3. A konzultáció során panoráma röntgen vagy CT készítése és az ízületi kiértékelés
 4. Írásos árajánlat készítése és részletes megbeszélés a fogimplantációról
 5. Felkészülés a műtétre, ami olyan fogászati problémák kezelését jelenti, amelyek a műtét során fertőzést okozhatnak
 6. Helyi érzéstelenítés, hogy az egész eljárás fájdalommentes legyen az Ön számára
 7. A műtét, azaz a tervezett és az ajánlatban elfogadott implantátumok beültetése
 8. Ideiglenes fogsor készítése a gyógyulási szakasz idejére
 9. A gyógyulási szakasz után, amely általában 3-6 hónap, a végleges fogsor készül és rögzítésre kerül
 10. Ezzel pedig elkészült új, esztétikus mosolya

Rendelőnk lehetőséget kínál Magyarországon a fogimplantátumok digitális tervezésére és irányított beültetésére, amely így biztonságos és precíz kezelést tesz lehetővé a legkevesebb kellemetlenséggel. Ha Ön is érdekli a lehetőség keressen minket: Online egyszerűen vagy a +36 96 217 044-es telefonszámon!
 

Fogászati tippek, tanácsok

Fogászati problémája van? Olvassa el legfrissebb fogászati tanácsainkat fogorvosainktól!

További bejegyzések »
x
Időpontfoglalás