Kattints Kattints

Fogpótlás árak: mennyibe kerül a fogpótlás? | KG Dental Fogászat

HU EN DE

Fogpótlás árak: mennyibe kerül a fogpótlás?

Amennyiben hiányzó fogait szeretné pótolni, legyen szó önbizalmi okokról, rágási nehézségekről, vagy csak egy megbízhatóbb fogpótlásra vágyik, a KG Dental kínálata remek megoldást jelenthet az Ön számára. A mosonmagyaróvári klinika modern fogászati implantátumai nem csak esztétikailag kiválóak, de funkcionálisan is hozzájárulnak a természetes fogakhoz hasonló érzéshez.
Érdekel a fogpótlás
Fogpótlás árak: mennyibe kerül a fogpótlás?

Fogpótlás árak: mi az a fogászati implantátum?

A fogászati implantátum egy titánból készült csavar, amelyet az állcsontba helyeznek be, és amely a hiányzó fog gyökerét helyettesíti. Az implantátumot követően a csont fokozatosan összenő vele, így biztosítva a fogpótlás stabil alapját. Ezt követően egy műfogat, azaz koronát rögzítenek az implantátumra, amely tökéletesen illeszkedik a meglévő fogak színéhez, formájához és funkcióihoz.
A KG Dental az Alpha-Bio és a Nobel Biocare implantátumcsalád referenciapraxisa, amely magas garanciát nyújt Önnek a minőségi és tartós implantáció tekintetében. Csak a legkiválóbb minőségű implantátumokat és anyagokat használjuk, hogy biztosítsuk a fogbeültetés sikerét és tartósságát.

Milyen előnyökkel jár a fogászati implantátum?

  • Természetes megjelenés: Az implantátumok titán oszlopok, amelyeket az állcsontba rögzítenek. A csont fokozatosan összeolvad az implantátummal, erőssé és tartóssá téve azt, így természetes fogként funkcionál.
  • Tartósság: Az implantátumok fix és tartós megoldást jelentenek, melyek akár több évtizedig is funkcionálhatnak megfelelő ápolás mellett.
  • Megakadályozza a csontvesztést: Amikor elveszít egy fogat, az alatta lévő állcsont összezsugorodik, mivel a foggyökér már nem stimulálja. Ez idővel megváltoztathatja az arc formáját, és idősebbnek tűnhet, mint amilyen valójában. A fogászati implantátumok a természetes fogakhoz hasonlóan stimulálják az állkapocscsontot, megakadályozva a további csontvesztést.
  • Élvezze kedvenc ételeit: Hiányzó fogak esetén nehézséget okozhat a rágó vagy kemény ételek fogyasztása, mint például az alma, a ropogós zöldségek és bizonyos húsok. A fogászati implantátumok helyreállítják a harapást, és lehetővé teszik a megfelelő rágást, így újra élvezheti kedvenc ételeit.
  • Nincs szükség a szomszédos fogak lecsiszolására: Ellentétben a hiányzó fogak pótlására szolgáló egyes kezelésekkel, a fogbeültetésnél nincs szükség a szomszédos, egészséges fogak lecsiszolására.

Hogyan zajlik a fogászati implantátumok beültetése a KG Dentalnál?

A KG Dentalnál minden kezelést egy alapos konzultáció előz meg, ahol fogorvosaink részletesen tájékoztatják Önt az Ön számára legmegfelelőbb kezelési lehetőségekről. Ha fogászati implantátumra kerül sor, a műtéti eljárás több lépésben történik, amely a helyi érzéstelenítéssel kezdődik, majd az implantátum behelyezésével folytatódik. A műtét utáni gyógyulási időszakot követően a koronát, vagyis a műfogat is rögzítjük, amellyel a folyamat befejeződik.

Mennyibe kerül egy fogászati implantátum a KG Dentalnál?

A KG Dentalnál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy pácienseinknek a lehető legjobb ellátást nyújtsuk, beleértve a fogpótlást is. Tudjuk, hogy a fogpótlás árai fontos szempont a döntéshozatalban, ezért igyekszünk átláthatóak és versenyképesek lenni.
A fogpótlás árak több tényezőtől függenek, többek között az előkészítő kezelésektől, az alkalmazott anyagok minőségétől, és a szükséges műveletek számától. Általában az egyes implantátumok ára magában foglalja a titán csavar behelyezését, a gyógyulási folyamatot, valamint a végleges koronát. Azonban minden páciens esete egyedi, ezért pontos árajánlatért kérjük, látogasson el klinikánkra egy ingyenes konzultációra. 
Árlistánkért kattintson IDE!

Fogpótlás árak: alternatív megoldások

Nem mindenki számára ideális az implantátum. Esetenként egészségügyi állapotok vagy életmódbeli szokások befolyásolhatják a beültetés sikerességét. Ilyen esetekben fogorvosaink készséggel tájékoztatják Önt a lehetséges alternatív megoldásokról, mint például a hagyományos hidak vagy fogsorok.
Ne szenvedjen tovább hiányzó fogai miatt! A KG Dentalnál segítünk Önnek megtalálni a tökéletes és megfizethető fogpótlási megoldást. Forduljon hozzánk bizalommal még ma, és kérjen ingyenes konzultációt!
Időpontfoglalás

Fogászati tippek, tanácsok

Fogászati problémája van? Olvassa el legfrissebb fogászati tanácsainkat fogorvosainktól!

További bejegyzések »
x
Időpontfoglalás