Kattints Kattints

Implantáció Magyarországon | KG Dental

HU EN DE

Implantáció Magyarországon

Implantáció Magyarországon? Jó helyen jár, válassza a KG Dental Fogászatát Mosonmagyaróváron, hisz 30 éves tapasztalatunk mellett teljes biztonságban érezheti magát!
Implantáció Mosonmagyaróváron Napjainkban a foghiány jellemző probléma, de szerencsére van rá megoldás, mégpedig fogbeültetés keretein belül. Nálunk az implantáció Magyarországon a megfizethető és minőségi kategóriába sorolható, hiszen az Alpha-Bio implantátumcsalád referenciapraxisa vagyunk, így garantált a magas színvonalú, tartós implantáció. Mivel a KG Dental szakorvosai 30 év tapasztalattal rendelkeznek a fogbeültetés terén, így nincs ok az aggodalomra, hiszen Ön a legjobb kezekben lesz nálunk. 

Implantáció Magyarországon: minőségi szolgáltatás elérhető árakon

A KG Dental törekszik arra, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson minden területen – így az implantáció során is – elérhető árakon, hogy valóban megfizethető legyen szinte bárki számára az adott eljárás. A fogimplantátumok beültetését két termékcsaláddal végezzük: a már fent említett Alpha-Bio családdal, illetve a Nober Bioker nevűvel. 
Miért érdemes tudni róluk? Nos, az Alpha-Bioker a legnépszerűbb termékcsaládunk, hisz ez a legkedvezőbb ár-érték arány tekintetében, illetve a páciensek is örömmel választják ezt. A Nobel Bioker azonban egy egyedülállóan kiemelkedő márka – minőségét tekintve a KG Dental ezt ajánlja a pácienseknek, hiszen tartósságát tekintve a legmegbízhatóbb márkák egyike. 

Milyen fogászati problémák esetén javasolt az implantáció Magyarországon?

A KG Dental egyik szakterülete a fogászati implantáció, hiszen szájsebészeink 30 éves tapasztalattal és hozzáértéssel végzik el a beültetést, csontpótlást vagy bármely egyéb eljárást. Három kiemelt probléma esetében kínál a fogimplantáció hosszú távú és esztétikus megoldást. 
  • Amennyiben egy fog hiányzik, de a mellette lévő fogak egészségesek, az implantáció segítségével elkerülhető, hogy a szomszédos egészséges fogakat le kelljen csiszolni.
  • Abban a helyzetben, amikor egy középső fog hiányzik, a szomszédos fogak épségét is meg tudjuk őrizni, mivel a hiányzó fogakat implantátumokkal és koronákkal vagy hidakkal pótoljuk, így egy kíméletes és hosszan tartó megoldást nyújtunk az implantáció segítéségével. 
  • Már megoldható teljes fogatlanság esetén is az implantáció és el lehet felejteni a kényelmetlen kivehető fogsort! A megfelelő számú implantátum behelyezésével lehetőség nyílik korona vagy híd kialakítására, illetve az implantátumok segítségével stabilan rögzíthetőek a nem stabil fogsorok is.

Implantáció Magyarországon: fájdalommal jár a fogimplantáció?

Sokan tartanak a fogimplantációtól, de mi a KG Dental Fogászatán biztosítjuk Önt, hogy fájdalommentes az eljárás, hiszen helyi érzéstelenítéssel történik. 
Az ingyenes konzultáció során a panoráma röntgenfelvétel vagy CT segítségével kiértékelik a tapasztalt szakorvosaink az Ön esetét, egy írásos árajánlatot készítenek, amit természetesen részletesen átbeszélnek Önnel. 
A műtét napján az implantáció előtt alaposan megvizsgálja szájsebészeti szakorvos a páciens szájüregét, és az esetleges fertőzést okozó fogászati problémákat kezeli. A műtét területét alaposan fertőtlenítik, majd helyi érzéstelenítő szert alkalmaznak, hogy a beavatkozás teljesen fájdalommentes legyen a páciens számára, majd a tervezett implantátumok behelyezésre kerülnek a megfelelő helyre.

Implantáció Magyarországon: mi vár rám a fogimplantáció után?

Az implantáció után ideiglenes fogsor készülhet, hogy az Ön számára esztétikus és funkcionális megjelenést biztosítson a gyógyulási fázis alatt -ez egy ideiglenes megoldás lehet, amíg az implantátumok rögzülnek és a szervezet gyógyul; ez idő alatt a páciensnek követnie kell az orvos által előírt gondozási intézkedéseket. 
Miután az implantátumok megfelelően rögzültek és a gyógyulási fázis lezárult, elkészül a végleges fogsor az Ön igényeinek megfelelően.  Ezzel a lépéssel be is fejeződik az implantáció folyamata, Ön pedig újra bátran mosolyoghat esztétikus fogaival, amik teljes mértékben olyan érzést nyújtanak, mintha saját természetes, erős fogai lennének.

Implantáció Magyarországon: a fogimplantáció utáni intézkedések

Az implantáció során be kell tartani pár fontos intézkedést a mihamarabbi gyógyulás érdekében. A duzzadt területet hideg borogatással kell enyhíteni, illetve az is fontos, hogy ne egyen a páciens addig, amíg tart az érzéstelenítő hatása. A gyógyulási időszakban nem szabad kávét, teát, alkoholt vagy erősen fűszerezett ételeket fogyasztani, illetve egy hétig kerüljük tejtermékeket is.
Ha a páciens rendszeresen dohányzik a műtét utáni legalább első napban ne tegye ezt, és az implantáció beültetése után ne vezessen autót sem. A szájhigiéniára különösen figyeljen oda, használjon megfelelő fogkefét, fogkrémet, fogselymet és ajánlott a száj klórhexidinnel vagy Listerine-nel történő öblítése.
Amit kiemelten fontosnak tartunk a KG Dental Fogászatán, hogy tudatosítsuk a pácienseinkben, hogy a kezelés nem ér véget az implantáció beültetése és az azt követő gyógyulást után. A fél-1 évente történő fogászati ellenőrzés elengedhetetlen, úgy, mint a megfelelő szájhigiénia is. A KG Dental tapasztalt fogorvosai segítenek Önnek eligazodni a fogtiszítási technikákban, és ajánlhatnak vagy akár be is szerezhetnek Önnek a fogkefén kívül megfelelő speciális segédeszközöket. Hisszük, hogy a hosszú távú siker kulcsa a fogorvos és a páciens megfelelő kommunikációján és együttműködésén is múlik. 
Ha implantáció Magyarországon, akkor válassza a KG Dental Fogászatát Mosonmagyaróváron, ahova, ha külföldről érkezi a teljes utazásszervezést átvállaljuk! Bízza ránk mosolyát, és mi garantáljuk, hogy hamarosan újra magabiztosan fog nevetni! Keressen fel minket online vagy a +36 96 217 044-es telefonszámon!
 

Fogászati tippek, tanácsok

Fogászati problémája van? Olvassa el legfrissebb fogászati tanácsainkat fogorvosainktól!

További bejegyzések »
x
Időpontfoglalás