Kattints Kattints

Fogászati kezeléseink | KG Dental Fogászat és Implantációs Központ

HU EN DE

Fogászati kezeléseink

Lézeres kezelés

Egy modern eszköz, amely az Ön egészségét szolgálja!
A modern fogászatban a lézeres kezelés számos területen biztosít kíméletes alternatív kezelési lehetőséget. A herpesz, afták, fekélyek sikeresen kezelhetők diódalézerrel. A biostimuláció elősegíti a sebgyógyulást. A fogászati lézer segítségével a különböző fogászati beavatkozások pontosabban, fájdalom és vérzés nélkül végezhetők el.

Esztétikai tömések

A szuvas fogak kezelésének leggyakoribb módszere az esztétikai tömés. A tömőanyagok különböző színekben kaphatók, amelyek közül kezelő fogorvosa digitális fogszínkulcs segítségével választja ki az Ön számára legmegfelelőbb színt.

Inlay

A szuvas fogak helyreállításának egyik módszere az inlayek használata. Az inlayek olyan fogtömések, amelyeket nem magában a fogorvosi rendelőben, hanem fogtechnikai laboratóriumokban készítenek. Kerámiából készülnek, pontosan a preparált fog alakjára.

Kivehető műfogsor (protézis)

Ha az Ön esetében a hiányzó fogak pótlása nem oldható meg fogbeültetéssel vagy rögzített fogsorral, akkor kivehető fogsor kerül alkalmazásra. Ez a megoldás gyors és olcsó. Az ilyen fogsor viselése azonban egyedi esetekben kényelmetlen, ennek ellenére itt is van egy kiváló megoldás, amelyről az oldal végén olvashat.

Szájhigiénia

A szájhigiéniai kezelések olyan intézkedéseket és eljárásokat foglalnak magukban, amelyek a száj és a fogak egészségének megőrzésére és javítására irányulnak. A jó szájhigiénia létfontosságú a fogak és az íny egészségének megőrzéséhez, és az esetleges fogászati problémák megelőzéséhez. 

Altatás

Fogorvosi altatás egy olyan módszer, amelyet fogászati beavatkozások során használnak, hogy a páciensnek kényelmes és fájdalommentes élményt biztosítsanak, különösen akkor, ha a beavatkozás hosszú vagy invazív. A fogorvosi altatás különböző formái léteznek, a választott módszer a páciens állapotától és az elvégzendő fogászati műtéttől függ

Korona

Rögzített fogpótlások - pl. koronák, hidak -, mint a modern fogpótlások zászlóshajói.
 

Implantáció

Pótoltatná hiányzó fogait? Válassza a legélhetőbb fogpótlási eljárást a fogimplantációt. A KG Dental Fogászatán a legjobb implantológus fogorvosok várják Önt minőségi anyagokkal, modern környezetben, garanciával.

3D CT és panoráma röntgenfelvétel

3D CT és panoráma röntgen – a pontos fogászati diagnosztika elengedhetetlen eszközei. A KG Dental Fogászatán mindkét fogászati diagnosztikai eszközt használjuk a pontos fogászati kezelések érdekében.

Fogfehérítés

Fehérebb és természetesebb fogak akár két óra alatt a fogorvosi rendelőben végzett fogfehérítéssel (in-office kezelés).

Fogászati tippek, tanácsok

Fogászati problémája van? Olvassa el legfrissebb fogászati tanácsainkat fogorvosainktól!

További bejegyzések »
Időpontfoglalás