Kattints Kattints

Rossz fogak helyreállítása: 5 lehetőség, ami segíthet | KG Dental

HU EN DE

Rossz fogak helyreállítása: 5 lehetőség, ami segíthet

A ragyogó mosoly elengedhetetlen része a magabiztos megjelenésnek, azonban rossz fogak esetén számos lehetőség kínálkozik a helyreállításukra. A KG Dental olyan innovatív fogorvosi megoldásokkal áll betegei rendelkezésére, amelyek nemcsak esztétikailag kielégítőek, hanem a funkcionalitást is optimalizálják. Az alábbiakban öt olyan lehetőséget mutatunk be, amelyek segíthetnek a rossz fogak helyreállításában.
 Rossz fogak helyreállítása: 5 lehetőség, ami segíthet | KG Dental

1. Esztétikai tömés

Az esztétikai tömés egy modern megoldás a fogszuvasodás és kisebb sérülések kezelésére. Ezek a tömések nemcsak tartósak és erősek, hanem természetes kinézetűek is, így alig lehet észrevenni őket a többi fog között. A KG Dental csapatával való konzultáció során a fogorvos meghatározza, hogy az esztétikai tömés milyen anyagból készüljön, hogy az a legjobban illeszkedjen a páciens fogaihoz.

2. Inlay

Az inlayek olyan fogtömések, amelyeket nem magában a fogorvosi rendelőben, hanem fogtechnikai laboratóriumokban készítenek. Ezek a tömések kerámiából készülnek, pontosan a preparált fog alakjára szabva. Az inlayek nemcsak esztétikailag vonzók, hanem kiválóan illeszkednek, hosszú élettartammal és tartóssággal rendelkeznek. A KG Dental szakértői az inlay alkalmazásával egyénre szabott megoldásokat kínálnak, hogy visszaállítsák pácienseik fogainak eredeti állapotát.

3. Kivehető műfogsor

A kivehető műfogsorok ideális megoldást jelentenek olyan esetekben, amikor több fog elvesztése vagy rossz állapotú fogak helyreállítása szükséges. Ezek a műfogsorok könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, és a modern technológiának köszönhetően rendkívül természetes megjelenésűek. A KG Dental szakemberei segítenek a pácienseknek kiválasztani a legmegfelelőbb műfogsor típust, és személyre szabottan kialakítani azt a tökéletes illeszkedés érdekében.

4. Implantátum

Az implantátumok forradalmian új lehetőséget kínálnak a fogak pótlására. Ez a beavatkozás a foggyökérre hasonlító titán csavar beültetését foglalja magában, amelyre aztán egy korona kerül. Az implantátumok erős és stabil alapot biztosítanak a fogpótlásnak, ami nemcsak esztétikailag vonzó, hanem a rágás és beszéd szempontjából is kiváló eredményt nyújt, mindezt a KG Dental Fogászati Klinika több évtizedes tapasztalatával érjük el - bátran és büszkén mondhatjuk, hogy a fogpótlásban az egyik legerősebb klinika vagyunk Magyarországon. 

5. Korona

A fogkorona egy olyan fogpótlási módszer, amely egy sérült vagy elveszett fogat helyettesít. A KG Dental szakemberei gondosan megtervezik és készítik el a koronát, hogy az tökéletesen illeszkedjen a páciens fogaihoz és arcának karakteréhez. A koronák különböző anyagokból készülhetnek, beleértve a fémeket, porcelánt vagy kerámiát, biztosítva ezzel a maximális tartósságot és esztétikai vonzerőt.
A KG Dental elkötelezett amellett, hogy a legkorszerűbb fogászati megoldásokkal segítse pácienseit a rossz fogak helyreállításában. A fent említett 5 lehetőség mind egyedi igényekre szabott kezeléseket kínál, hogy mindenki számára megfelelő és hosszú távú megoldást nyújtsanak. Ha Ön is szeretné visszanyerni mosolya ragyogását, forduljon a KG Dental szakértőihez, akik számára mindig a páciens elégedettsége a legfontosabb.
Kérjen időpontot most és segítünk mosolya helyreállításában!

Fogászati tippek, tanácsok

Fogászati problémája van? Olvassa el legfrissebb fogászati tanácsainkat fogorvosainktól!

További bejegyzések »
x
Időpontfoglalás