Kattints Kattints

Teljes fogpótlás implantátummal | KG Dental

HU EN DE

Teljes fogpótlás implantátummal

Felejtse el a kivehető fogsort és válassza a teljes fogpótlás implantátummal való lehetőségét, legyen újra magabiztos mosolya – a KG Dental Fogászatán segítünk!
Teljes fogpótlás implantátummal | KG Dental Sokáig az egyetlen alternatíva a teljes fogatlanság kezelésére a kivehető fogsor volt. Azonban, ha a kivehető fogsor viselése kellemetlen vagy nem elég stabil Önnek, akkor a problémát megoldhatjuk a fogimplantátumok segítségével. Ezek az implantátumok lehetővé teszik koronák és hidak rögzítését, amelyek megerősítik és stabilizálják a fogsort, ezenkívül az implantátumok segítségével lehetőség van egy instabil fogsor rögzítésére is. Ez a megoldás lehetővé teszi a fiatalos rágóképesség helyreállítását, és ismét magabiztosan lehet mosolyogni – a KG Dental pedig azért van, hogy ezt a legszakszerűbben megoldja Önnek elérhető árakon. 

Teljes fogpótlás implantátummal a KG Dental implantáció specialista fogászati klinikáján

A KG Dental 30 éves tapasztalattal rendelkezik a fogászati implantáció területén, így akár fogbeültetésről vagy fogpótlásról van szó nálunk biztos kezekben érezheti magát. Svájci és német termékeink, amikkel dolgozunk a legmegbízhatóbb márkák közé tartoznak, fogorvosaink pedig folyamatosan továbbképzik magukat az implantológiában, hogy tudásuk mindig naprakész legyen. A teljes fogpótlás implantátummal a mai modern technológiának köszönhetően már elérhető, ehhez a KG Dental Fogászatán 3D-s tervezést használunk, ami még inkább segíti szakértő szájsebészeink munkáját. 

Teljes fogpótlás implantátummal: mondjon búcsút örökre a műfogsornak!

Sokan, akik hagyományos protézist viselnek ismerik azokat a kellemetlen érzéseket, amivel ez jár: elmozdul váratlan pillanatokban, kényelmetlen, zavarhat az étkezésben vagy akár az ízérzékelésben. 
Ezektől most elbúcsúzhat, hála a teljes fogpótlás implantátummal való lehetőségének! A KG Dental Fogászatán végzett teljes fogpótlás a legmodernebb termékek felhasználásával és a legprofesszionálisabb szájsebészek közreműködésével történik. 

Így történik a teljes fogpótlás implantátummal a KG Dental Fogászatán

Az eljárás során több implantátumot helyeznek be a fogatlanság területén. Ezek az implantátumok lehetővé teszik a fogpótlások, mint például korona vagy híd rögzítését, illetve a nem stabil fogsor is rögzíthető az implantátumok segítségével. 
Ez a megoldás visszaállítja az egészséges rágóképességet és lehetővé teszi a beteg számára, hogy újra magabiztosan mosolyogjon. Ezzel a módszerrel a betegeknek számos előnye lehet, mint például a kényelmes és stabil fogpótlás, amely jelentősen javítja az életminőséget és az esztétikai megjelenést, visszaadva ezzel maximálisan a páciensek önbizalmát. 

Teljes fogpótlás implantátummal külföldről való utazása teljes megszervezésével

Sok külföldről érkező páciensünk által igénybe vett szolgáltatásaink közé tartozik a teljeskörű utazásszervezés, hiszen fogászatunk mellett található a Hotel Lajta Park****, ahol kipihenheti magát a páciens a fogászati kezelések után. 
Nagyra értékeljük a külföldről érkező pácienseinket is, és különös figyelmet szentelünk kényelmüknek és gondjainak, ezért kollégáink díjmentesen biztosítanak repülőtéri transzfert azoknak, akik Bécs vagy Pozsony repülőteréről érkeznek, így segítve az utazás megkönnyítését. 
Tehát, ha Ön külföldön él és nálunk szeretné a teljes fogpótlás implantátummal való kezelését igénybe venni, akkor ezt a lehetőséget semmikép ne hagyja ki!

Teljes fogpótlás implantátummal professzionális körülmények között

A KG Dental egy kiemelkedően felszerelt fogászati klinika, mely büszkélkedhet egy rendkívüli helyiséggel, amelyet általában csak kórházakban találhatunk, és amit altatásos eljárásokhoz használunk - ebben a helyiségben végezzük az altatást igénylő fogászati beavatkozásokat. 
A műtétek során az összes szükséges szakember jelen van a megfelelő kezelés biztosítása érdekében, beleértve az aneszteziológust és a fogászati asszisztenst is. Klinikánk emellett rendelkezik saját fogtechnikusi laboratóriummal, ahol egyedi tervezésű fogpótló anyagok készülnek a pácienseink számára.

Miért érdemes elgondolkodni a teljes fogpótlás implantátummal való módszer választása mellett?

Számtalan előnnyel jár a teljes fogpótlás implantátummal, kezdjük azzal, hogy jelenleg ez a legmodernebb megoldás a hiányzó fogak pótlására. Az allergiától félők is megnyugodhatnak, hisz ez az eljárás nem okozhat allergiás tüneteket, mivel a fogimplantátumok titánból készülnek, melyek beültetése 98%-ban sikerrel jár. Az eljárás teljesen fájdalommentes az érzéstelenítésnek köszönhetően, így tényleg nem kell aggódni az esetleges fájdalomtól. 
A teljes fogpótlás implantátummal segít Önnek abban, hogy beültetett fogait magáénak érezhesse és elfelejtse a kivehető műfogsor rendkívül kényelmetlen tulajdonságait. Keressen fel minket és egy ingyenes konzultáció keretein belül beszéljük át az Ön problémáinak minden részletét! 

Várjuk megkeresését online vagy a +36 96 217 044-es telefonszámon!

Fogászati tippek, tanácsok

Fogászati problémája van? Olvassa el legfrissebb fogászati tanácsainkat fogorvosainktól!

További bejegyzések »
x
Időpontfoglalás