Kattints Kattints

KG Dental Fogászati Klinika és Implantációs Központ

HU EN DE

Üdvözöljük a KG Dental Fogászat oldalán!

Betegközpontú fogászat

Fogászati rendelő és Implantációs Központ Mosonmagyaróváron, ahol pácienseink az elsők

Megbízhatóság

30 fős, képzett személyzet a betegek szolgálatában: 2 szájsebész, 5 fogorvos, 7 kezelőszoba.

Pontosság

Egyedülálló felszereltség, saját fogászati laboratórium. Ingyenes állapotfelmérés, árajánlatkészítés és ellenőrzés.

Minőség

A legjobb minőségű fogászati anyagok, amelyeket saját fogtechnikai laboratóriumunk biztosít.

KG Dentál - Az implantátum beültetések specialistája
KG Dentál - Az implantátum beültetések specialistája

KG Dentál - Az implantátum beültetések specialistája

A KG Dental fogászati rendelőben és implantációs központban az 1990-es évek óta végeznek szájsebészeti kezeléseket, legyen szó csontpótlásról vagy implantációról. A fogászat területén folyamatos a fejlődés, különösen az implantátumok világában. Az alkalmazási lehetőségek egyre bővülnek, egyre több esetben jelent megoldást az implantátumok beültetése. Lehet pótolni egy fogat, lehet rögzíteni egy egész fogsort, lehet akár 6 implantátumra egy egész kerek hidat tervezni, mindezt a 3D számítógép segítségével. Rendelőnkben a több évtizedes tapasztalatot a legmodernebb technikai háttérrel ötvözzük, a páciens érdekében.
Miért érdemes a KG Dental-t választania fogászati problémái megoldására?
Miért érdemes a KG Dental-t választania fogászati problémái megoldására?

Miért érdemes a KG Dental-t választania fogászati problémái megoldására?

Több ezer elégedett páciens ajánlása
Amikor egészségügyi problémákra keresünk megoldást, fontos, hogy olyan szolgáltatót találjunk, ahol nem fogunk csalódni. A saját, vagy családtagjai, ismerősei fogászati kezelését bízhatja a KG Dental csapatára, amely már sokszor bizonyította szaktudását. Több évtizedes tapasztalat és több ezer elégedett páciens a garancia erre.
Büszkék vagyunk arra, hogy pácienseink nagy része személyes ajánlás útján kerül hozzánk. Ez a legnagyobb dicséret számunkra, amikor egy elégedett páciens ajánlja rendelőnket, a KG Dental-t.

Kezeléseink

Fogászati szolgáltatásaink, kezeléseink szakképzett fogorvosokkal Mosonmagyaróváron. Legyen bármilyen fogászati problémája, segítünk!

Galéria munkáinkból

After
before
After
before
After
before

Jelentkezzen be első konzultációjára!

Fogászati klinikánk ingyenes állapotfelmérést és árajánlatkészítést biztosít minden páciensünk számára, amely során felmérjük fogai állapotát és pontos fogászati kezelési tervet készítünk Önnek. Ha szeretné tudni milyen lehetőségei vannak esztétikus és egészséges mosolya érdekében, kérjen időpontot most!

About program box
  • Mindig kedvező árak

    A KG Dental célja, hogy minőségi szolgáltatásokat nyújtson megfizethető áron. Nem törekszünk arra, hogy a legolcsóbb rendelővé váljunk, mivel nem szabad elfelejteni, hogy a legolcsóbb alternatíva általában kompromisszumokkal jár. Célunk, hogy Ön az elfogadható árszint mellett értéket kapjon a pénzéért: minőségi ellátást és nem csak ígéreteket, pontos, érthető tájékoztatást az elvégzendő beavatkozásokról, garanciát és utókezelést.
  • Altatásban végzett eljárások

    Rendelőnk egyedülálló módon rendelkezik egy külön kezelőszobával, amely az altatásban végzett beavatkozásokhoz van felszerelve. Ez olyan lehetőségekkel rendelkezik, amelyek általában csak kórházakban találhatók meg. Az altatásos eljárások során egy altatóorvos és egy asszisztens van jelen, akiknek feladata az altatás ellenőrzése.
  • Saját fogtechnikai laboratórium az épületben

    Az Ön által készített fogpótlás, amelyet akár egy életen át viselhet, nem csak egy ember munkája. A háttérben dolgozó, de rendkívül fontos tényező a fogtechnikai laboratórium. Ez az a hely, ahol a fogtechnikus a fogorvos utasításai alapján elkészíti az Ön fogsorát. A fogorvos és a fogtechnikus együttműködése csapatmunka, amelynek eredménye, hogy a fogsor színe, formája és pontossága olyan lesz, amilyennek Ön megálmodta.

Érdemes a KG Dental fogászati rendelőt és implantációs központot választania, ha Ön is megfizethető, minőségi és pontos fogászati eljárást szeretne! Kérjen időpontot most!
 

Rólunk mondták

Gerencsér István Közel 20 éve járok ide fogászati kezelésre.
Lenyűgöző ahogy a paciensekkel bánnak, odafigyelnek, türelmesek, és ami a legfontosabb kiváló orvosi gárdával, kitűnő szakmai tapasztalattal rendelkeznek.
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Gerencsér István
Josef Kovács Körülbelül 16-17 éve voltam először ezen a klinikán, közben külföldön éltem és különböző fogorvosoknál is jártam, visszakerültem Bécsbe, Magyarországra mentem megkeresni a klinikát és még ugyanazt az orvost is megtaláltam, ma befejezték a kezelést, és ismét nagy dicséret Dr. Szabó-nak arany kezei vannak, a klinika egyszerűen szuper, mindenki nagyon barátságos és szuper ápolt, segítőkész, és a transzfer Bécsből a klinikára nagyon kellemes és nyugodt, az árakról írni sem kell, de ami nekem személy szerint is nagyon fontos, szolgálatorientáltak, igyekeznek a legjobbat kihozni, mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a klinikát, nagyon elégedett vagyok és jövök még, tőlem 10 csillagot kapnak. Josef Kovács
Finta Birgit Nagyon, nagyon barátságos és segítőkész alkalmazottak.
Rendkívül profi fogorvosok. Nincs hosszú várakozási idő. Nagyon rugalmas az időpont egyeztetésben.
Teljesen jó kezekben éreztem magam, és fenntartás nélkül tudom ajánlani a fogászati ​​klinikát.
Finta Birgit

Fogászati tippek, tanácsok

Fogászati problémája van? Olvassa el legfrissebb fogászati tanácsainkat fogorvosainktól!

További bejegyzések »
x
Időpontfoglalás