Kattints Kattints

Láthatatlan fogszabályozás | KG Dental

HU EN DE
Egyedi fogszabályzás

Tárja fel a mosolyában rejlő lehetőségeket.

A ClearCorrect® fogszabályzó az igényesek választása, amik egyedileg az Ön számára készülnek. Élvonalbeli innovációt, technológiát és az orvos által Önre kifejlesztett terméket kínál. A ClearCorrect egyedi, személyre szabott fogszabályozási élményt nyújt, amely diszkrét, gyors és kényelmes.

Éld az életet saját igényeid szerint.

A ClearCorrect fogszabályzók könnyen eltávolíthatók, így a szokásos módon ehet, ihat és gondoskodhat fogairól. Valójában bármilyen napi tevékenysége során viselheti vagy eltávolíthatja őket az irritáció vagy sérülés további kockázata nélkül.

Valódi eredmények valódi betegek számára. 

A mosolyod egyedi. Ez az oka annak, hogy a ClearCorrect pontosan az Ön igényeihez van szabva, speciális funkciókkal, amelyek segítenek Önnek a megérdemelt mosolyt nyújtani.

Problémamentes kezelés. 

Konzultáljon orvosával, hogy Ön esetében megfelelő megoldás-e a fogszabályozás. Fogászati állapotfelmérés (általában intraorális szkenner segítségével) és általános szájhigiéniájának vizsgálatával történik a kiértékelés.

Mosolyogj magabiztosan.

Mosolyogjon magabiztosan, tudva, hogy a ClearCorrect fogszabályzók több évtizedes kutatás és innováció eredményeként fejlesztették ki.
 
A ClearCorrect fogszabályzók ClearQuartz™-ból, egy iparágvezető háromrétegű műanyagból készülnek. ClearQuartz anyagunk a Performance Trimline termékkel együttműködve jobb eredményeket biztosít. A ClearCorrect nagyobb kényelmet és tisztaságot kínál, miközben megőrzi a tartósságot. Egyedülálló kialakításunk bizonyítottan segít orvosának jobban ellenőrizni fogai mozgását a kezelés során.

Fogászati tippek, tanácsok

Fogászati problémája van? Olvassa el legfrissebb fogászati tanácsainkat fogorvosainktól!

További bejegyzések »
Időpontfoglalás