Kattints Kattints

Játékszabályzat

HU EN DE

Nyereményjáték Szabályzat

A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS A JÁTÉK RÖVID LEÍRÁSA:

Jelen nyereményjáték (a továbbiakban “Játék,”) szervezője a KG DENTAL LAJTA Fogorvosi Kft. a továbbiakban “Szervező/adatkezelő” ( székhely:9200 Mosonmagyaróvár, Kórház utca 6.)

A Játék időtartama:

2024.07. 01. 7:00 – 2024. 08. 31. 23:59.

Szervezőhöz az alábbi elérhetőségen fordulhat a Játékos:
info@k-gdental.hu

A nyereményt a Szervező biztosítja.

A Szervező által lebonyolított Játékok nem rendszeres, csak előre ismertetett, meghatározott időszakban kerülnek lebonyolításra, mely időtartam a játékos számára egyértelműen megismerhető.

A kampány során a Szervező reklámokban hirdetheti jelen Játékot. A Játékkal kapcsolatosan jelen Játékszabályzat tekintendő teljes körű tájékoztatásnak. Az egyéb helyeken elhelyezett információk jelen Játékszabályzattól eltérő értelmezéséért a Szervezők mindennemű felelősségét kizárja.

A JÁTÉK MENETE:

A Játék Facebookon zajlik. A KG DENTAL LAJTA Fogorvosi Kft. facebook oldalán (facebook.com/ KG Dental and Implant Clinic).

A Játékban minden 18. életévét betöltött természetes személy részt vehet, aki
● beköveti a KG Dental and Implant Clinic facebook oldalát
● az eredeti poszt alatt kommentben megjelöl két embert.

A részvétel ingyenes. A játékban résztvevő személy a továbbiakban: „Játékos”.

A játék leírása: Egy nyereményjáték azok számára, akik a fenti pontokat teljesítik.

A Játék lezárulta után a feltételeket teljesítő Játékosok közül a szervező július 1.től számított minden 2. héten a fogkőeltávolításra vonatkozó nyereményeket sorsolja. Ezek az időpontok: július 15., július 29, augusztus 12., augusztus 26.

A Játék lezárulta után a feltételeket teljesítő Játékosok közül a Szervező 2024. 31. 07-én 16:00-kor sorsolás útján választja ki az 1 fő nyertest.

A nyeremények:

  • 4 db Ajándék fogkőeltávolítás
  • 1 db Zoom technológiás Fogfehérítés

A nyeremények értéke: 4 X 70 EUR, és 1 X 300 EUR, amely készpénzre nem váltható. A nyeremények nem átruházhatóak, és a felhasználási idő- a fogkőeltávolítások esetében szeptember 31. (függetlenül attól, melyik héten sorsolták ki.) -a fogfehérítés esetében szintén szeptember 31.
A fogkőeltávolítás kezelések esetén egy adott játékos kizárólag csak az egyik kezelést nyerheti meg.

A nyeremény igénybevételének helyszíne: KG DENTAL LAJTA Fogorvosi Korlátolt Felelősségű Társaság, 9200 Mosonmagyaróvár, Kórház utca 6. A Szervező fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés után a sorsolás időpontját későbbi időpontban tartsa meg. A Nyerteseket a sorsolástól számított 48 órán belül facebook posztban és kommentben, illetve privát üzenetben értesíti a Szervező.

SORSOLÁS ÉS ÉRTESÍTÉS:

A nyertesek kisorsolása véletlenszerűen, számítógépen történik. A 4 kisebb nyeremény sorsolásra, az előbb említett időpontokban (minden alkalomkor posztban, kommentben aznap 16:00-kor) kerül sor. A főnyeremény sorsolásra 2023.09.07-én 16:00 órakor kerül sor.

A Szervező a sorsolás tényét és a Játék eredményeit a sorsolást követően legkésőbb 48 órán belül a facebook oldalán kommentben, a nyertes megjelölésével teszi közzé. Illetve privát facebook üzenetben is értesíti a nyertes a szevező. A nyilvánosságra hozatal során a nyertes Játékos neve jelenik meg a facebook profiljára való hivatkozással, amelyhez valamennyi Játékos a Játékra történő jelentkezéssel kifejezetten hozzájárul.

Amennyiben a nyertes Játékos, a poszt, illetve komment értesítésre a nyilvánosságra hozástól számított 48 órán belül nem reagál, úgy a Nyereményre a továbbiakban nem jogosult.

A Nyertes, a Nyereményét a sorsolástól számított leghamarabb 3. munkanapot követően veheti igénybe.

Mosonmagyaróvár, 2024.06.25.

Fogászati tippek, tanácsok

Fogászati problémája van? Olvassa el legfrissebb fogászati tanácsainkat fogorvosainktól!

További bejegyzések »
x
Időpontfoglalás